Locatiemanager Crematorium Rijk van Nijmegen

Vacature gesloten

Locatiemanager Crematorium Rijk van Nijmegen

Full-time · Crematorium Rijk van Nijmegen

Ben jij die ondernemende duizendpoot die samen met jouw team zorgt voor dienstverlening op topniveau?

Maak het verschil als fulltime locatiemanager bij Crematorium Rijk van Nijmegen in Beuningen.

Geef betekenis aan je ervaring          
Bij Crematorium Rijk van Nijmegen vinden we dat iedereen de vrijheid in mogelijkheden moet hebben om hoogwaardig afscheid te nemen en dierbaren blijvend te herinneren. Dit doen we samen met onze partners, de uitvaartondernemers, in de regio Nijmegen. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat iedereen een passend afscheid krijgt. Waarbij we zo persoonlijk mogelijk willen zijn en zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en behoeften van de nabestaanden.

Zie jij dit als een uitdaging waarbij je jouw kwaliteiten als gastvrije dienstverlener kan inzetten? Dan is de functie van locatiemanager bij ons crematorium wellicht de ideale match.

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en horecabeleving, P&L en naleving van wet & regelgeving. Je werkt niet alleen, maar samen met jouw team. Een team dat kan werken in een door jou gecreëerde veilige en inspirerende werkomgeving, waar je samen leert en met elkaar gaat voor de beste resultaten. Je zet het crematorium op de kaart in de regio Nijmegen, hebt gezonde en plezierige werkrelaties met uitvaartbegeleiders, gemeente en andere stakeholders. Je draagt zorg voor een financieel gezonde en winstgevende locatie. Je werkt samen met de locatiemanagers van andere crematoria en rapporteert aan de directeur.

Wat je nodig hebt

  • Werkplezier, ondernemerschap, visie & Persoonlijk leiderschap.

  • Meer dan 5 jaar werkervaring in een commercieel dienstverlenende omgeving (zoals horeca) helpt je goed op weg.

  • In onze branche is niets voorspelbaar, snel kunnen schakelen en een flexibele houding (werk in het weekend hoort er soms bij) is een groot voordeel.

  • Woonachtig in de omgeving van Beuningen.

Wat je krijgt

  • Een functie waarin je iets betekent voor anderen, met oprechte waardering en afwisseling: geen dag is hetzelfde.

  • Een team van medewerkers dat ook het verschil voor anderen wil maken.

  • Een Reiskostenvergoeding en 27,5 vakantiedagen.

  • Een Bruto maandsalaris wat past bij jouw kennis en ervaring, binnen de range van € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

  • Een vaste functie, waarbij wordt gestart met een jaarcontract.

  • Een actieve personeelsvereniging.

Vragen of meer weten?

Voor vragen over de vacature of functie kun je contact opnemen met Bianca Morees via bianca.morees@facultatieve.com of 0255-562-543.